Deze fastfood restaurants hebben vegetarisch eten

Blog Deze fastfood restaurants hebben vegetarisch eten

Veel jongeren zijn vaak ontzettend enthousiast over fastfood restaurants. Wie lust er nou niet zo’n heerlijke Whopper van de Burgerking of een heerlijke kipburger van de KFC. Maar wat als je vegetarisch bent? Kan je dan ook gewoon naar een fastfood restaurant om een heerlijke burger te eten? Hieronder vind je fastfoodrestaurants in Nederland die vegetarische eten verkopen.

 

McDonalds

In Nederland is de McDonalds toch wel de bekendste fastfoodketen. Daarom heeft de McDonalds ook wel meerdere menu’s voor vegetariërs. De vegetarische burgers zijn over het algemeen vegetarische kipburgers. Deze zien er hetzelfde uit als de gewone kipburger. Met een blaadje sla, heerlijke saus en nog veel meer! Naast keuze uit meerdere burgers heeft McDonalds ook nog de vegetarische Mcwrap. Door het jaar heen verandert het veggie menu weleens. Zo zijn er soms speciale acties. 

 

KFC

Ook de KFC is een populair keten hier in Nederland. De KFC die bekend staat om zijn vele kipburgers heeft dan ook vegetarische producten. Zo heb je ook nog eens veel keuze. Je kan kiezen voor een heerlijke vegetarische kipburger met een lekker sausje en sla, tomaten en meer! Of wil je een heerlijke bucket? De KFC is een van de enige fastfoodketens in Nederland met buckets. Dit zijn eigenlijk grote bakken met allemaal chicken tenders. Ook hiervan heeft de KFC een vegetarische variant. Als dat nog niet genoeg keuze is dan heeft de KFC ook nog een heerlijke vegetarische wrap. 

 

Burger King

Veel fastfoodketens die vegetarische burgers hebben, hebben vegetarische kipburgers maar de BurgerKing heeft ook een vegetarische rundvlees burger. Ook wel de veggie Whopper. De Whopper is goed gevuld met heerlijke saus, sla, tomaat, ui, augurk en nog veel meer! Naast de Whopper heeft de BurgerKing ook nog veggie kipnuggets en de long chicken. De long chicken is eigenlijk een veggie kipburger maar in plaats van een rond broodje is het langwerpig. 

Recente berichten