Tuinmeubelen sale

Blog Tuinmeubelen sale

Profiteer van extra scherp geprijsde tuinmeubelen tijdens de grote Tuinmeubelen Sale. Tijdens deze uitverkoop worden tuinmeubels met extra korting in de spotlight gezet. De Gerrits Tuinmeubelen Sale is het perfecte moment om jouw favoriete tuinmeubelen te scoren, tegen nóg scherpere prijzen!

Geselecteerde tuinmeubelen in de sale

Tijdens de uitverkoopdagen zul je in de webshop van Gerrits, tuinmeubelen vinden met extra korting. Wij bieden al de laagste prijsgarantie en op geselecteerde artikelen is nog eens extra korting toegepast. Dus of je nu kiest voor extra scherp afgeprijsde artikelen in de Gerrits Tuinmeubelen Sale of niet, bij Gerrits zit je hoe dan ook goed!

Welke tuinmeubelen zijn in de aanbieding?

In de webshop zijn geselecteerde producten in de spotlight gezet door middel van een geel label. Door het gele label kun je in de categorieën loungesets, tuinsets, tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken, parasols, tuinkussens, ligbedden en accessoires goed zien welke producten meedoen tijdens de sale.

In iedere categorie zul je verscheidene tuinmeubelen met het gele, “extra scherp geprijsd” label tegenkomen. Zo zijn er vele tuinstoelen in de sale, maar ook loungestoelen, stokparasols, barsets, diningsets, hoek loungesets en nog veel meer. De keuze is weer reuze!

Sommige tuinmeubelen met extra korting zijn afgeprijsd, omdat ze niet meer terug zullen keren in ons assortiment. Wees er daarom wel snel bij, want bij deze artikelen geldt; op is op. Heb jij sale tuinstoelen gezien en wil je weten of er nog genoeg van op voorraad zijn? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservicemedewerkers van Gerrits staan je vriendelijk te woord en kunnen je vertellen hoeveel voorraad er nog is. Ze helpen je ook graag door al jouw vragen over de producten en onze service te beantwoorden.

Gerrits Tuinmeubelen showrooms

Alle tuinmeubelen in de sale zijn eenvoudig online te bestellen. Scroll in alle rust door de verschillende categorieën en verfijn je selectie met de handige tools in onze webshop. Kom jij de tuinmeubelen liever eerst in het echt bekijken, voordat je een aankoop doet? Dan heten wij je van harte welkom in één van onze showrooms. Ook in onze showrooms in Emmen en in Vroomshoop kun je profiteren van de laagste prijsgarantie én de extra scherp geprijsde artikelen herkennen aan de gele prijskaarten. Ons personeel staat voor je klaar om je te helpen bij jouw keuze en vrijblijvend advies te geven. Laat alle indrukken van onze grootse showroom bezinken in de koffiehoek. Geniet van een kopje koffie of thee met een koekje, terwijl jij jouw keuze maakt.

Recente berichten