Stadvacaturebank: Covide biedt efficiency. Heel veel efficiency

Wens: CRM-systeem voor de vacaturebank


Branche: Vacaturebank
Specialisatie: Gespecialiseerde vacaturebanken in de regio

CRM-systeem voor de vacaturebank

Interview Stadvacaturebank – Rene Hut

In 2010 zijn wij gestart met Covide. Wat voor ons belangrijk was, dat we relaties centraal kunnen beheren en dat iedere medewerker toegang zou krijgen tot de klantinformatie. Het ontbrak ons aan een duidelijk en overzicht van klantinformatie en vooral klantcontacten. Covide biedt een CRM-systeem voor de vacaturebank, omdat zowel klanten als kandidaten eenvoudig kunnen worden beheerd middels flexibele classificaties.

Wat levert Covide uw bedrijf concreet op?

Efficiency. Heel veel efficiency!
Want dankzij Covide hebben wij ons totale klantenbestand goed inzichtelijk en tegelijkertijd op alle klantcontacten. Denk bijvoorbeeld ook aan de mail en agenda. Dat zijn modules die volledig samenwerken en tevens gekoppeld zijn aan de juiste relaties. Het scheelt ons echt heel veel tijd.

Waarom hebt besloten om voor Covide te kiezen?

De trainingen zijn voor ons belangrijk geweest. Door de begeleiding vanuit het Covide team hebben we een goede start kunnen maken. Naast de functionaliteiten die Covide biedt, is de helpdesk voor ons ook belangrijk punt. Als er vragen zijn, wordt er snel support geboden. En niet onbelangrijk, de kwaliteit en prijsverhouding.

Wat vindt u van de integratie tussen Covide en G Suite?

We beseffen nauwelijks, dat die integratie op de achtergrond draait. We doen alles vanuit en binnen Covide. Maar … door die integratie zijn er wel een aantal heel belangrijke voordelen. Ik denk aan de synchronisatie naar mobiel van e-mail en agenda en het geweldige SPAM-filter.

We vinden vooral belangrijk, dat Covide een handig CRM-systeem voor de vacaturebank biedt, dat we vanaf elke locatie kunnen beheren.

administratorStadvacaturebank: Covide biedt efficiency. Heel veel efficiency

Probeer Covide kosteloos uit

 

Je kan meteen beginnen in een online demo-kantoor.

Met behulp van onze uitgebreide Cursus Handleiding en persoonlijk contact vind je snel je weg.

 

>>  Gratis uitproberen?