Veelgestelde vragen over todo’s en taken

Veelgestelde vragen over Covide

Staat je er nog niet bij? Surf dan door naar de uitgebreide Cursus Handleiding

Filteren op Covide app


app-icon-total

app-icon-mail app-icon-address app-icon-files app-icon-m-s app-icon-projects

app-icon-calendar app-icon-todos app-icon-notes app-icon-campaign app-icon-cc-support app-icon-invoices

todos Covide Todo’s  en taken

Vragen over Covide Todo’s en taken


Hoe kan ik efficiënter samenwerken met collega’s via de cloud?

Efficiënter samenwerken met collega’s en werken via de cloud zijn beide zeer actueel en gewenst. Met de geïntegreerde oplossing van Covide en G Suite is dit nu direct mogelijk.

Covide biedt de mogelijkheden om de samenwerking efficiënter in te richten door unieke integratie van klantgegevens, projecten, e-mail, notities (interne e-mailverkeer wordt voorkomen), to-do’s en automatische email-archivering. Daarnaast biedt de integratie met G Suite nog meer functionaliteiten om eenvoudig online samen te werken in bijvoorbeeld bestanden of online te vergaderen.

Waarom nog wachten?
Optimaliseer vandaag nog naar meer productiviteit en organiseer onder andere de workflow voor efficiënter samenwerken met collega’s via cloud.

Wat kan ik met todo’s of taken?

Met de module todo’s (taken) in Covide heb je direct overzicht in al je eigen openstaande en afgeronde taken en – als je de juiste rechten hebt – ook die van je collega’s.

Een Covide todo is een uitgebreide taak, die gedurende een bepaalde periode gerealiseerd dient te worden. Dit komt tot uiting in het overzicht van de eigen todo’s of de todo’s die je aanmaakt voor collega’s om te managen. Wanneer de ingevoerde einddatum is verlopen, dan wordt de todo in vet en in rood weergegeven op uw dashboard.

Aan todo’s (taken) in Covide kunnen ook worden meegegeven:

  • status en prioriteit
  • budget (tijd en/of uren)
  • een specifieke code
  • links naar zowel interne als externe weblocaties
  • alarmeringen zowel op de desktop als semi-geautomatiseerd per e-mail

Met Covide heb je ook direct inzicht in openstaande taken per project, sales of customer care item omdat de todo’s gekoppeld kunnen worden aan deze modules. Je kunt eenvoudig een planningsoverzicht maken waarop de gekoppelde todo’s en agenda afspraken op terug te zien zijn.

Door bovenstaande integraties van taken met alle modules, kan je met todo’s (taken) veel overzicht verkrijgen over lopende en afgeronde taken binnen je totale organisatie voor meer efficiency.

administratorVeelgestelde vragen over todo’s en taken

Probeer Covide kosteloos uit

 

Je kan meteen beginnen in een online demo-kantoor.

Met behulp van onze uitgebreide Cursus Handleiding en persoonlijk contact vind je snel je weg.

 

>>  Gratis uitproberen?