Corporate identity en professionele uitstraling van e-mail

Professionele uitstraling mail steeds belangrijker


Professionele uitstraling mail steeds belangrijker

Toen mail nog alleen een kort tekstbericht was en drager van bijlagen, was het niet zo belangrijk, dat de bedrijfsmatige mail van alle medewerkers de uitstraling droeg van het bedrijf.

Nu mail complete schriftelijke communicatie is geworden en brieven en zelfs offertes en opdrachtbevestigingen is gaan vervangen, ligt dat natuurlijk heel anders. Een professionele uitstraling is belangrijk geworden en draagt bij aan het onderscheid, dat je kunt maken. Niet alleen voor Nieuwsbrieven, maar ook voor de dagelijkse mail.

Covide biedt templates en extra centraal in te stellen mogelijkheden. Daarmee kan je de gewenste professionele uitstraling in je mail realiseren.

Je kan in principe oneindig veel templates gebruiken en één ervan standaard instellen voor elke gebruiker en voor elke nieuwe mail.

Door voor iedereen of per BusinessUnit (of afdeling) binnen het bedrijf een template als standaard in te stellen kun je zo heel eenvoudig van gewone mailtjes professioneel ogende communicatie per mail realiseren.

Met een eenduidige corporate uitstraling van alle mail van jouw bedrijf. Ook wanneer die door je geadresseerde wordt uitgelezen op de mobiele telefoon of tablet.

administratorCorporate identity en professionele uitstraling van e-mail

Probeer Covide kosteloos uit

 

Je kan meteen beginnen in een online demo-kantoor.

Met behulp van onze uitgebreide Cursus Handleiding en persoonlijk contact vind je snel je weg.

 

>>  Gratis uitproberen?