Blogs

De onderstaande blogs zijn gepubliceerd op de website bruggen-bouwen.nl

De Eigeheimer


Veiligheid en beschikbaarheid van bedrijfsgegevens

Een bewuste typefout om de woorden ‘ei’ en ‘geheim’ suggestief aan elkaar te plakken. Gewoon een beetje (?) eigenwijs...

Ja, als je uit Barneveld komt, dan heb je wat met eieren. Of je nou wilt of niet. We kennen zelfs de Wereld-Eidagen. Over het ei meldt Wikipedia: “Het ei van Columbus is een uitdrukking, waarmee men een simpele oplossing voor een moeilijke opgave bedoelt“.

En dat is precies, wat we – eigenwijs als we zijn – met de Covide methode claimen te bieden!

"Simpele oplossingen
voor lastige processen!"

Sinds 1999 hebben we namelijk wensen verzameld en vertaald.

Wensen rond het realiseren van een plezierige, efficiënte, effectieve en klantgerichte werkomgeving. Wensen die met elkaar gemeen hebben, dat ze niet aan de tekentafel van een ICT-er zijn bedacht.

Wensen op tafel gelegd door mensen, die gewoon graag wat handiger en prettiger zouden willen werken.

In ‘Covide, software in de Cloud’ hebben we die door al die mensen gevonden ‘geheimen van een slimme organisatie’ vertaald naar een systeem. Een werkend systeem. En daar zijn we best trots op. Want het is gedaan zonder geld van - zeg maar - investeerders. We hebben het gewoon zelf gedaan. Met eigen middelen.

Lastiger werd het vervolgens voor ons om de brug naar klanten te bouwen. Immers, we maakten een systeem, waar niemand naar op zoek is, omdat men gewoon niet weet, dat het bestaat!

"We maakten een systeem,
waar niemand naar op zoek is,
omdat men niet weet, dat het bestaat!"

In 2011 - het moment, dat we begonnen die brug te bouwen - dachten we er goed aan te doen er CRM achter te plakken. Met Covide CRM brachten we vervolgens bij veel bezoekers van onze website waarschijnlijk meer verwarring dan herkenning teweeg. Vijf marketingbedrijven verder kwam ik de afgelopen zomer in contact met Aartjan van Erkel, je weet wel van ‘Schrijvenvoorinternet.nl’. Die was in de tweede sessie heel duidelijk: "wat jij belangrijk vindt, brengt bij mij geen AHA teweeg richting CRM".

We varen daarom nu een andere koers.

We zeggen nu maar gewoon wat we doen, omdat we doen wat we zeggen: Covide biedt CRM software in de Cloud voor plezierig, efficiënt en effectief samenwerken rond klant- en projectdossiers. Een plezierige werkomgeving is daarbij basis!
Waar medewerkers volledig betrokken worden én blijven en klanten worden gezien als businesspartner. We hebben - om verdere verwarring te voorkomen - het containerbegrip CRM zelfs uit ons logo gehaald.

"We hebben CRM zelfs
uit ons logo gehaald en

Software in de Cloud om SAMEN 516% meer inkomsten te realiseren. Directie, management en medewerkers vormen één team! Dát is - gebaseerd op het in januari 2016 verschenen research Report ‘Fully Engaged’ (te downloaden vanaf de homepage van Covide.nl) - simpel gezegd de andere, nieuwe koers. Bedoeld voor jouw bedrijf, als medewerkers volledig betrokken worden én blijven en klanten worden gezien als businesspartner.

Willem Massier


Eerder verschenen blogs


administratorBlogs

Probeer Covide kosteloos uit

 

Je kan meteen beginnen in een online demo-kantoor.

Met behulp van onze uitgebreide Cursus Handleiding en persoonlijk contact vind je snel je weg.

 

>>  Gratis uitproberen?