contact

Virtueel Kantoor, de ultiem flexibele werkplek

Virtueel Kantoor | Covide CRM

Werken via een Virtueel Kantoor is niet voor niets zo populair

Waarom is werken via een Virtueel Kantoor zo populair

De populariteit rondom werken via een flexibele werkplek is de laatste jaren aanzienlijk gestegen. Steeds meer organisaties bieden medewerkers de mogelijkheid, ongeacht tijd of vaste werkplek, te kunnen werken. Een virtueel kantoor staat beter bekend als “online werken” of “werken in de Cloud”.

Maar… wat is nu een Virtueel Kantoor?

Een Virtueel Kantoor is software die door bedrijven wordt gebruikt om te kunnen (samen)werken vanaf verschillende locaties.
Data (de gegevens) wordt op meerdere servers op het internet veilig opgeslagen en beheerd wat inhoudt dat deze te allen tijde beschikbaar is.
Vaak betekent dat overigens niet meer dan dat Office applicaties via een externe desktop beschikbaar worden gesteld.

Covide CRM gaat nog een stap verder

Het werken in een Virtueel Kantoor maakt het dus mogelijk om op een veilige, flexibele en slimme manier optimaal samen te werken met collega’s ongeacht de werkplek of werktijd.

Covide CRM biedt een zeer uitgebreide oplossing. Het ondersteunt medewerkers om altijd te kunnen (samen)werken, waar zij ook zijn. Echter niet alleen met een online Office suite, maar ook met een zeer uitgebreide CRM functionaliteit. Op kantoor, thuis of bijvoorbeeld in New York.
Voor het managen van bijvoorbeeld projecten, sales, activiteiten, klanten of medewerkers is het niet meer noodzakelijk om vanaf een vaste werkplek te werken.
Een browser op een veilige computer of mobiele telefoon en een internet verbinding is alles wat nodig is.


Tot wel 75% kosten besparen op ICT

mautic is open source marketing automation
Covide CRM